Oslavu jsme domácím nepokazili….

Poslední utkání této sezóny jsme sehráli na půdě Satalic. Hrát se mělo původně v neděli, ale nechtěli jsme domácím dělat potíže(měli tak po zápase rozlučku) a na jejich přání se zápas odehrál již v sobotu. To že bylo poměrně teplo by snad ještě nevadilo, ale že nás za tento vstřícný krok vezmou na rozpálenou UMT, to už se moc pochopit nedalo….

V brance se poprvé(a nevypadá to, že ani naposledy) objevil Píca a nutno dodat, že některými zákroky uváděl domácí útočníky v zoufalství. Domácí měli navrch jak v držení míče, tak i ve vytváření gólových příležitostí. Bylo vidět, že se jedná o poslední nic neřešící zápas soutěže a domácí si ho chtějí užít. Přesto jsme dokázali zahrozit i my, často nám vycházeli hezké kombinace na jeden dotek. Bohužel jak už bývá po celou tuto sezónu zvykem, na gól potřebujeme spousty příležitostí. V týmu máme několik technicky vyzbrojených invidualit, to co bychom ale potřebovali více je střelec. Nejsme schopni proměnit ani stoprocentní šance a tak nemůžeme pomýšlet na pravidelné bodové zisky. Bránění, to je disciplína která nás poslední zápasy opět trochu zlobí. Nejde ale pouze o obránce, ale celkově jako tým k bránění přistupujeme hrozně vlažně a vytváříme tak okénka pro příležitosti soupeře. A pak už je jen na soupeři, zda dokáže tyto okénka využít ke skórování. A tak se nakonec zrodila poměrně hladká výhra domácích 4:0(2:0).Asi jediným pozitivem tak je pro nás to, že se nikdo nezranil a pokud bude potřeba, tak jsou hoši připraveni vypomoci A týmu. Jinak každou středu do zavření hřišť máme od 18:30 fotbálek.

Teď pár informací k nastávající sezóně 2022/23…..veškeré informace mají hráči v Týmuj, pro širokou veřejnost a fanoušky uvedu, že bychom měli zahájit přípravu 27.7.2022(čili by bylo dobré jakýmkoliv způsobem udržovat kondici). Tréninky budou jako v této ukončené sezóně středa a pátek od 18:30, takže kdo bude chtít hoši hrát, bude muset i potrénovat!!! Přípravné utkání sehrajeme na půdě Dolních Měcholup 11.8. od 18:00, následovat bude jednodenní turnaj ve Stratově 13.8. Další víkend už by nás mělo čekat mistrovské utkání!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty
L. Picek
73. min: T. Rejlek (★★★) za A Novotný
82. min: P. Šilhavý (★★) za T. Rejlek
L. Picek
★★★½
T. Tomáš
★★★
Z. Prajs
★★★
F.Baláž
★★★½
J. Vycpálek
★★★
T.Körbler
★★★
R. Nápravník
★★★½
A. Novotný
★★★½
A. Hamiollava
★★★½
T.Lorenz
★★★
M.Zamboj
★★★½