Vydřené tři bodíky.

Sokol Dolní Počernice ˝B˝ – Meteor Kačerov 1:0 (0:0)

Dalším již tradičním soupeřem nám byl Kačerov, tým se kterým se setkáváme v soutěžích již od dorosteneckého věku většiny kluků z našeho kádru. Působí v něm mladí, rychlí a také fotbalově vyspělí hráči, proto si výhry skutečně vážíme. Pravdou ale je, že jsme měli po cele utkání herně navrch a vypracovali jsme si hromadu brankových příležitostí….ale zakončení nás opět trápilo. Odměnou nám tak byla situace těsně před koncem zápasu, kdy nám ke skórování hodně napomohlo nedorozumění hostujícího obránce se svým gólmanem.

3.min – Hami rozehrává trestný kop z poloviny hřiště do vápna hostí, tam si ho nachází Bělouš a hlavou jen těsně míjí branku. 6.min – poprvé se osmělují hosté tvrdou ranou zpoza vápna, Píca je ale připravený a chytá. 7.min – Hami zahrává další trestný kop a nachází tentokrát volného Máru, brankář předvede skvělý postřeh a gólovou hlavičku vyráží na roh. 12.min – kombinace hostů vyústí v téměř dokonalý centr na volného hráče, míč ale na poslední chvíli dokáže odvrátit TTéčko. 19.min – Urbi nachází skvělým pasem v náběhu Bělouše, ten se na dva doteky dostává s míčem na hranici vápna a pálí. Brankář ale střelu dokáže vytěsnit na roh. Ten zahrává Bělouš a nabíhající TTečko jeho pobídku jen těsně mine a míč jde tak pro hosty do bezpečí. 23.min – opět Hami a trestný kop, hosté míč dokáží odrazit pouze k Mišovi. Ten se pokusí bez přípravy a z první překvapit brankáře, míč mu ale lehce sjede a střela tak jde těsně nad. 29.min – Mára posouvá míč Kohymu, tomu míč ale sjede z nártu a střela tak míří nad šibenici. 32.min – Bělouš skvěle uvolní uličkou Aleše, ten dává na míč pod sebe na desítku. Tam už číhá úplně volný Fanda, bohužel střílí ze záklonu a přestřeluje tak z loženky branku. 34.min – zahrozí i hosté, jeden ze záložníků se opře z 25metrů do míče a navíc míč ještě těsně před Pícou tečuje Kohy. Píca ale neskutečným zákrokem nakonec střelu dokáže srazit na roh. 38.min – výborným napadáním získáme míč a Mišo už pádí ze strany na gólmana, ten ho ale vychytá a střelu vyráží na roh. Ten zahrává Kohy, hosté míč opět odvrací za vápno. Tam ho napálí po odskoku od země Bělouš a bomba se zastaví až na břevně hostující branky. 42.min – další krásná průnikovka od Urbiho míří na Bělouše. Ten už sám postupuje na branku hostí, situaci ale trochu zbytečně zakončuje střelou z vápna…mohl běžet totiž klidně až do kasy. Půle tak končí bez branek i když jsme měli hodně šancí, ale ta přesnost:).

Do druhé půle jdeme s chutí překlonit výsledek na naši stranu, nabádám tým k trpělivosti, že gól v síti hostí musí přijít. 50.min – Mišo uvolní Urbiho, a ten pádí ze strany na branku hostí. Prováhá ale okamžik střely a tak mu do ní na poslední chvíli skočí obránce a míč srazí na roh. 57.min – centr Fandy do vápna Kačerova, Bělouš střílí z první. Střela ale nemá dostatečnou razanci a tak ji brankář nadvakrát zpacifikuje. 58. min – dlouhý míč přes naši obranu, útočník se z první pokouší o lob Píci, střela je ale velmi nepřesná. 65.min – kombinace našeho týmu na levém křídle vyústí v centr, ten obránci Kačerova odvrátí jen kousek za vápno. Bezny si míč dvěma doteky připraví a míří k vzdálenější tyči….a míč končí k naší smůle na tyči!!! 72.min – další dlouhý pokus o překopnutí našeho obranného valu. Útočník lehce tečuje míč hlavou a ač je Píca už v pohybu na druhou stranu, tak dokáže ještě zareagovat míč vyráží na roh. 74.min – Víno dostává míč do brejku od Miša, ve vápně pálí a brankář s pomocí tyče vyráží na roh! 80.min – Hami podkluzuje na polovině hřiště, útočník tak běží ze strany na Pícu, jeho následná střela jen o decimetry míjí šibenici naší branky. 83. Píca lehce chytá trestný kop z nebezpečné vzdálenosti a ihned rozehrává dlouhým nákopem na Bělouše a ten už má po několika dotecích s balonem před sebou pouze brankáře. Ten ale dokáže jeho gólovou střelu vyrazit na tyč a do zamezí! 89.min – když už to vypadá na dělbu bodů, tak o osudu utkání rozhodně trocha štěstí v náš prospěch. Kohy protlačí míč na Horču, ten jde do sprintérského souboje s obráncem a v momentě když už má míč skoro na kopačkách mu ho ukopne právě tento vracející se obránce. A právě k našemu štěstí trefí svého vybíhajícího brankáře, míč se po dalším odraze dostává do běhu Horčovi před opuštěnou branku, ten tak již jen doklepne míč do sítě, 1:0. 90.min – poslední nákop před naší branku lehce odvracíme a tak můžeme začít slavit.

Nakonec nám tedy muselo pomoct štěstí, nutno dodat že jsme mu ale tentokrát šli hodně naproti. Takže na závěr – Kačerov a Teplice, bu….e…..ale to je málo, takže ještě jednou – Kačerov a Teplice, bu….e :).

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty







88.m: M.Horčík






A.Hamiollava




60. min: M.Horčík (★★★★) za F.Fiala
60.min: D.Vinař (★★★★) za A.Novotný
85.min: J.Synek (★★★) za M.Pavlovský
85.min: R.Kábele (★★★) za M.Verner



L.Picek
★★★★
M.Beznoska
★★★★
A.Hamiollava
★★★★
T.Tomáš
★★★★
F.Fiala
★★★★
A.Novotný
★★★★
M.Pavlovský
★★★★
F. Běla
★★★★
J.Kohoutek
★★★★
L.Urban
★★★★
M.Verner
★★★★