Zmar na druhém konci Prahy.

Prague Raptors FC B – Sokol Dolní Počernice B 6:0 (3:0)

Ano výsledek je pro nás velký zmar, na zápas jsme jeli natěšeni a věřili, že nějaký ten bodík můžeme přivést domů. Domácí nám ale uštědřili lekci a upřímně, závěrem utkání kdy jsme hru už úplně otevřeli, mohli výsledek ještě o nějakou tu branku navýšit.

Úvod utkání přitom o tom , že budeme uštědření debaklem, nenapovídal. Na úzkém hřišti se nám sice hra nijak zvlášť nedařila, zároveň ale ani domácí nijak nevynikali. Postupem času ale domácí přeci jen získávali víc ze hry, hlavně díky své rychlosti. 20.min – první velká šance domácích, po levém křídle uniká útočník a naše obrana rychlostně nestíhá. Útočník dává míč pod sebe na dobíhajícího hráče a Píca domácím první velkou šanci maří. 23.min – další únik po levé straně, útočník vede míč až do vápna a bombou pod břevno překvapuje Pícu, 1:0. 26.min – další únik levého křídelníka domácích dokážeme s vypětím všech sil zpacifikovat, domácí tak kopou rohový kop. Ten dokážeme odvrátit. 27.-35.min – pokoušíme se alespoň o rychlé protiútoky, ty jsou ale většinou domácí obranou zlikvidovány. 36.min – tentokrát se nám protiútok téměř vydařil, Hami po dlouhém pase od Šestyho potáhne míč až na hranici vápna. Tam nezištně nachází úplně volného Kohyho, bohužel se mu zamotá míč mezi nohami a tak z obrovské šance ani nevystřelíme. Tato neproměněná šance se navíc pro nás ukáže jako trest, ihned z protiútoku totiž domácí po kontru OPĚT PO LEVÉ STRANĚ střílí druhou branku, 2:0. 41.min – teď už mají domácí jasně navrch a svoji převahu korunují po naší chybě na hranici vápna obstřelem do šibenice,3:0.

Po poměrně vyrovnaném začátku prvního poločasu nám domácí dávají lekce produktivity. Mají kvalitnější rozehru a ta jejich rychlost….navíc v momentě kdy má náš útočící hráč míč, sesypou se na něj jako vosy na med a z pravidla získají míč pro sebe. Naše hra je nemastná, neslaná…chybí chuť bránících hráčů podpořit ty útočné.

46. – 66.min – asi naše nejlepší část zápasu. Konečně jsme konkurenty domácím a tlačíme se hodně do zakončení. Domácí mnohdy řeší ošemetné situace jen odkopy, i ty ale ihned sbíráme a dál je tlačíme. Bohužel nejsme buď zakončit přesněji nebo domácí dokážou odvrátit pohromu v podobě míče v jejich brance. 71.min – a tak o osudu utkání rozhoduje další povedený brejk domácích a další branka v naší síti, 4:0. Od této chvíle jako bychom už utkání jen dohrávali. Prim opět hrají domácí a popravdě nebýt jejich někdy až nešikovného zakončení, mohla být naše prohra mnohem vyšší.

Co na závěr….co by se na hřišti dělo, kdyby Kohy svoji obr šanci proměnil se už nedozvíme. Takže je celkově potřeba z tohoto zápasu poučit a to hlavně po obranné stránce(paradoxem je, že do tohoto utkání obrana fungovala slušně). Zároveň je dál potřeba dál procvičovat zakončování, v tom stále tápeme…byť se do šancí dostáváme hodně tak produktivita. A ty přihrávky….kolikrát jsme jednoduchou přihrávkou dokázali trefit prvního hráče – soupeře:(. Na tento zápas zkrátka bude lepší zapomenou, hoši fotbal hrát umíte. Tak pojďte do toho zase šlápnou a ať se to příští zápas(doma Pragovka) ve všech aspektech lepší….Počerky důůůúúůuuraz!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty














L.Urban




46. min: M.Horčík (★½) za J.Kőrbler
46.min: M.Beznoska(★★) za A.Novotný
60.min: T.Kőrbler(★★) za F.Fiala
70.min: P.Strouhal (★½) za J.Šesták




L.Picek
★★½
J.Kőrbler
★½
J.Šesták
★★
T.Tomáš
★★
L.Urban
★★½
O.Urban
★★
A.Novotný
★½
A.Hamiollava
★★
J.Kohoutek
★★
F.Fiala
★★
F.Běla
★★½