Výhra se nerodila lehce.

Sokol Dolní Počernice ˝B˝ – SK Třeboradice ˝B˝ 2:0(1:0)

Další domácí mistrovské utkání jsme sehráli s rezervou Třeboradic. Sice jsou v aktuální tabulce na samém dně, ale dle již odehraných zápasů a sil předchozích soupeřů by odpovídalo více umístnění ve středu tabulky. Mužstvo je to hodně mladé a běhavé, ale prozatím naráží právě na svou nezkušenost. Během zápasu měli častěji míč na svých kopačkách, ale kromě dvou větších šancí se do našeho vápna dostávali velice sporadicky. A naopak my, ač se nám mezihra tentokrát moc nedařila, tak šancí jsme opět měli dost a ….no naše klasika.

5.min – náš první střelecký pokus obstaral z dálky střílející TTéčko, střelu ale obránci zblokují na roh. Roh kopaný Fílou si najde Citrón, pokouší se míč tečovat mimo dosah brankáře, ten si ale ve skrumáži míč dokáže najít. 8.min – náš další pokus, tentokrát střílí Urbi, ale jeho střela jde nad. 10.min – Fíla dostává míč do brejku, ve chvíli kdy chce vystřelit tak mu míč odskočí a je po šanci. 12. velká šance hostů, Dan ale rychle vyběhne z branky a dokonale zmenší střelecký úhel a střelu vyráží. 20.min – Fíla jde do souboje s dvěma obránci, prvnímu lehce uniká ale ten druhý dokáže jeho střelecký pokus zblokovat na roh. Z rohu už nebezpeční nejsme. 28.min – forčekinkem získáme míč, Fíla střílí sice přesně k tyči, střela ale nemá razanci a tak ji brankář chytá. 29.min – další útok po naší levé straně, Urbi se proháčkuje až na hranici malého vápna a centrem hledá nabíhajícího Máru. Bohužel míč je na něj příliš vysoký. 36.min – Mára roztáhne hru do pravého křídla na Kubu G., ten míč dokáže ještě zachytit ve hře a prakticky z rohového praporku trefuje přesně náběh a hlavu Máry, 1:0. 38.min – Fíla projde přes dva hráče a na vápně nachází úplně volného Máru, ten se ale velké šance leká a střílí nad branku.40.min – trestný kop zahrává Fíla, brankář si ale se střelou poradí. 43.min – Horča se individuálně prosazuje na pravém křídle a dostává se za posledního obránce. Ve velké šanci ale volí, namísto postupu blíže k brance a přehození si míče na svoji levou, střelu z vápna a pravou nohou….brankář chytá.

První půle tak končí a my máme náskok jednoho gólu, máme jak už bývá zvykem více brankových příležitostí, ale povětšinou je řešíme složitější cestou. Obrana ale funguje skoro na 100procent a zbytek zvládá sbírat Dan.

47.min – balón do pravého křídla, tam zazmatkuje obránce a dává malou malou domů. Kuba G. má tak možnost jít až do ˝kasy˝, ale asi se této obrovské šance zalekne a zbrkle střílí a ani netrefuje branku. 50min – Fíla zkouší bdělost hostujícího brankáře, ten míč nadvakrát zpacifikuje.62.min – ani druhá velká šance hostů nekončí gólem. Zahrávají trestný kop a zčista jasna se na malém vápně objevuje samotný útočník, Dan ho ale opět dokáže vychytat. 64.min – dlouhý aut prodlužuje Mára, míč skončí až u Fíly a ten zkouší nůžky. Jen tak tak, že míč nekončí v brance hostů. 70.min – Hami zahrává trestný kop a nachází přesně hlavu Fíly, střela sice není razantní ale je hodně z blízka a a brankářovi poskočí přes rameno do branky, 2:0. 78.min – náš roh, odražený míč si sbírá Renda a nadvakrát si připraví míč na střelu, ta jde těsně nad branku hostů. 83.min – jdeme ve třech na jednoho obránce, Fíla volí přihrávku na Mikyho. Ten se ale nachází v offsidové pozici, a to je obrovská škoda….Renda by zakončoval do prázdné branky. 86.-90.min – utkání už jen v poklidu dohráváme a míč držíme na svých kopačkách.

Zápas tak končí a my máme další tři bodíky, nerodili se lehce a hlavně díky houževnatému soupeři. Teď se musíme připravit na další přeborovou rezervu, tentokrát budeme hrát na půdě Královic. Počerky dúúúůůůůraz!!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty





36.min: M.Verner
70.min: F.Běla






celý tým !!!





54.min: M.Beznoska(★★★★) za J.Kőrbler
54.min: M.Pavlovský(★★★★) za F.Fiala
54.min: R.Nápravník (★★★★) za A.Novotný
76.min: M.Minčič (★★★½) za M.Verner
76.min: T.Kőrbler (★★★½) za M.Horčík




83..min: L.Urban




D.Hájek
★★★★
M.Horčík
★★★★
A.Hamiollava
★★★★
T.Tomáš
★★★★
F.Fiala
★★★★
J.Kőrbler
★★★★
O.Urban
★★★★
M.Verner
★★★★
A.Novotný
★★★★
L.Urban
★★★★
F. Běla
★★★★