Trója opět nad naše síly.

Sokol Dolní Počernice B – Sokol Trója B 1:3 (0:3)

Jak napovídá nadpis článku, tak v dalším mistrovském utkání na domácím hřišti jsme přivítali rezervní tým z Tróje. Soupeř s kterým nemáme zrovna lichotivou bilanci v posledních vzájemných zápasech, dorazil s několika posilami svého A týmu. Bohužel my jsme se s tím v průběhu celého utkání nedokázali vypořádat, byli po celý zápas důraznější a i jejich kombinace byly kvalitnější než ty naše. Navíc se nám nedařilo proměňovat ani ty nejvyloženější šance.

1.-5.min – hra je vyčkávací, ani jeden z týmů se nikam nežene a k ohrožení ani jedné z branek tak nedochází. 6.min – hosté házejí dlouhý aut na prodloužení do našeho vápna. Tam ač máme jasnou převahu(4v1), si sebere míč hostující hráč a jasnou šancí nepohrdá, 0:1. Tato naše hrubka ovlivnila celé dění v zápase, hosté tím získávají klid na míči a vyráží z obrany jen v případě pokud je možný brejk. 15.min – po jednom takovém brejku, který ještě dokážeme odvrátit do zámezí, kopou rohový kop. Předvedeme příkladný nedůraz v obranném postavení a namísto abych míč dostali z vápna, necháme si dát druhou branku, 0:2. 22.min – Fíla uteče hostující obraně po levém křídle a posílá adresně přesný míč na Fandu. Ten se ale jasné příležitosti leká a míč z jeho kopačky jde jen vedle hostující branky. 25.min – opět lehce zaspíme při bránění po centru ze strany do našeho vápna, Píca je naštěstí na místě a míč sbírá do rukavic. 28.min – střelecký pokus hostujícího útočníka míří těsně vedle. 32.min – Mišo posune míč do křídla, tam je osamocený Fíla. Musí míč chvíli podržet, než mu naběhnou spoluhráči. Pak najde přesným centrem Strouhyho, jeho střelecký pokus lízne břevno…bohužel z vnější strany. 37.min – brejk hostů zakončuje střelou těsně vedle hostující útočník. 38.min – hosté zahrávají v rychlém sledu dva rohy, oba dokáže odvrátit Píca mimo ohrožení branky. 39.min – dostáváme možnost korekce výsledku v podobě trestného kopu na hranici vápna. Fílova exekuce je ale nepřesná a střela jde těsně nad. 45. min – Horčovi lehce uniká po křídle útočník, navede míč až k brankové čáře a dává míč na penaltu. Tam nabíhá NIKÝM nehlídaný další hráč Tróje a nedává Pícovi šanci k zákroku, 0:3.

Poločas tak končí pro nás velice nepříznivě, a to jak výsledkově a i předvedenou hrou. Prohráváme většinu soubojů, nedaří se nám přihrávky a hrajeme příliš bázlivě.

Do druhé poloviny tak zkoušíme jiné rozestavení a střídáme hned tři hráče. Obraz hry se ale moc nezmění, naše hra sice už není tak kostrbatá ale stále se trápíme s přechodem do útočné části. 46. – 55.min – máme častěji míč na kopačkách, volíme ale často rozehrávku dlouhými míči a to je bez potřebného efektu ohrožení soupeřovi branky. 56.min – centr ze strany trošku podcení Píca a vyrazí ho přímo na nohu útočníkovi, ten z první trefuje břevno. 58.min – hosté se sérií přihrávek prokombinují až k zakončení v našem malém vápně, naštětí na poslední chvíli dá do střely nohu Fanda a míč tak končí v zámezí. Následný roh dokážeme zpacifikovat. 60.min – Hami vyveze míč a dává dlouhý míč přesně do běhu Fílovi, ten ale ve vyložené šanci selže. 62.min – chybná přihrávka a následný nedůraz umožňuje hostům zakončení, střela míří jen těsně vedle. 65.min – útočník si obhazuje Urbiho a střílí, míč mu ale sjede a střela jde tak vedle naší branky. 71.min – hosté zahrávají roh, v nebezpečné situaci se nejlépe orientuje Píca a sbírá míč pro sebe. 75.min – Mišo si navádí míč na střelu a bombou z vápna donutí k zákroku hostujícího brankáře, kopeme roh. Z rohu se ale nejsme schopni dostat ani k zakončení. 80.min – naši obránci si dávají přednost a míč tak získá útočník Tróji. Jeho střelu ale bez problémů zpracovává Píca. Máme tlak, ten je ale pouze platonický. Nechce se nám totiž moc do soubojů a už vůbec né do hlavičkových(ty jsme během zápasu snad všechny prohráli). Přesto se nám povede alespoň korekce skóre. 86.min – Mója dává vysoký míč do vápna hostů, tak si ho trochu kostrbatě připraví Džíny a dává branku, 1:3. 89.min – Bezny hezky přenáší hru na volného Fílu, tomu ale v další jasné příležitosti opět není dáno a střela jde mimo.

Zápas tak končí naší porážkou a nutno dodat, že asi zaslouženě. Dnes se nám hra nedařila tak jak bychom si všichni přáli, možná tomu dost napomohla i naše SKVĚLÁ hrací plocha. Hřiště ale bylo pro oba týmy stejné a hosté to zvládli prostě lépe. Tréninky tento týden s drobnou změnou….ÚTERÝ A PÁTEK OD 18:30 a doražte v hojném počtu, někteří to potřebují jako sůl. Počerky důůůúúúraz!!!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty





86.min:R.Kábele







F.Fiala





46.min: D.Vinař(★★★) za T.Tomáš
46.min: M.Čížek(★★★) za M.Horčík
46.min: K.Kőrbler (★★★) za A.Novotný
62.min: M.Minčič(★★★) za A.Hamiollava
73.min: R.Kábele (★★★) za P.Strouhal





44.min: M.Pavlovský
35.min: L.Picek









L.Picek
★★★
M.Horčík
★★★
A.Hamiollava
★★★½
T.Tomáš
★★★
L.Urban
★★★½
F.Fiala
★★★½
M.Beznoska
★★★
P.Strouhal
★★★
A.Novotný
★★★
M.Pavlovský
★★★
F. Běla
★★★½