Z posledního mače se třemi body.

SK Libuš ˝B˝ – Sokol Dolní Počernice ˝B˝ 0:1 (0:0).

Na poslední mistrovské utkání jsme cestovali na půdu Libuše, týmu který měl již jistý sestup. Chtěli jsme si tak zápas trochu užít a zároveň neudělat ostudu. Do zápasu nastoupili hráči na postech, jenž si chtěli vyzkoušet nebo na nichž nikdy nehráli. Pravda moc koukatelné to nebylo, přesto jsme odjeli s třemi body v kapse. Domácí, ač měli pár kousků z A-týmu, tak byli slabí a hrozili pouze ze standartních situací. Ty však zahrávali doslova katastrofálně a tak nebýt naší doslova střelecké nemohoucnosti, tak byla výhra podstatně vyšší. 5.min – podhroťák Džíny dává přihrávku do tahu Pícovi, ano našemu brankáři. Ten dá vzpomenout na svoji formu z dob útočného hráče a povodí si celou obranu, v jasné gólovce ale následně selže. 6min – přihrávka Píci na dnešního defenzíváka Máru, střela mu ale uvnitř vápna sjede z kopačky a míč tak jde vedle branky. 7.min – další atak rozjetého Píci, opíjí rohlíkem tři hráče a je v další jasné tutovce, trefuje ale pouze brankáře. 9.min – Víno vyjíždí s balónem z pozice stopera přes třičtvrtě hřiště, už se zdá že si připraví střeleckou pozici ale na poslední chvíli mu skáče do střely obránce a z šance tak není nic. 18.min – dlouhý míč od Horči si na vápně pupíčkem postrčí dovnitř do vápna Džíny a střílí v jasné šanci na branku…tak ne je pískán offside, navíc Džíny ani netrefuje branku. Nastává delší hluché místo v zápase, kdy se hra přelévá z jedné strany na druhou bez jakéhokoliv vzruchu před brankami. 33.min – Mára se prokličkuje do vápna a pálí, střela je ale hodně nepřesná a míří vysoko nad branku domácích. Půle končí bez branek, my jsme tlačili hlavně v úvodu utkání, ale nedokázali jsme proměnit žádnou z jasných šancí. Následně se hra vyrovnala a stala se nekoukatelnou.

Druhý poločas zahajují domácí ve snaze o změnu stavu, my jim v tom dost napomáháme několika zbytečnými a netaktickými fauly okolo vápna. 50.min – po jednom trestném kopu domácích, se po odraze míče od naší zdi odráží balón k volnému útočníkovi. Ten tvrdou ránou zkouší propálit našeho nejlepšího střelce sezóny Fílu, ten si ale dokáže se střelou poradit a parádně jí vyráží. 55.min – začínáme domácí přeci jen tlačit na jejich vlastní polovinu, Píca opět proniká obranou s míčem u nohy. Dává Márovi a ten střílí, brankář je však na místě. Střelu ale vyráží je na vápno, kde nabíhá úplně volný Renda, jeho střela jde ale snad 5metrů nad branku. 58.min – další trestný kop domácích v pohodě chytá Fíla. 59.min – náš útok táhne Horča a následně centrem hledá ve vápně Libuše nějakého spoluhráče. centr je ale, jak u něj bývá zvykem, přetažený a jen tak tak že nekončí v bráně. Brankář musí s vypětím všech sil míč vyrážet na roh. 65.min – Fanda nachází přihrávkou na polovině nabíhajícího a úplně volného Rendu, ten si míč posune do běhu a donáší ho až do branky domácích, 0:1. 72.min – další Pícova míchačka na levém křídle přes tři domácí hráče, následuje zpětná příhra na Moju, ten ale střílí velmi slabě, takže brankář v klidu míč chytá. 75.min – tentokrát řádí Píca na pravém křídle a dostává se až do zakončení. Bohužel mu v tomto zápase není dáno, střela končí na tyči…..76.min – v rychlém sledu další šance Píci, brankář je ale na místě. 80.min – Horča nachází Pícu, střela jde mimo brankovou konstrukci. 82.min – Moja si naráží s Márou, jakoby se ale zalekl obrovské šance a doslova míčem trefí bezmocného brankáře. 85.min – Píca dává pod sebe, tam je v šanci tentokrát Gembi. Ale ani jemu není dáno a pouze trefuje brankáře. 87.min – náš roh, po něm se odráží míč na velké vápno. Míč vrací na branku přes hlavu Gembi a ten končí na břevně domácích. Žádná z našich óóbr šancí se neujímá a tak musíme trochu zbytečně trnout do konce utkání, naštěstí jsou domácí bezzubí a tak vezeme na závěr soutěže domů tři bodíky.

Do konce sezóny už pojedeme jenom udržovačku v podobě jednoho tréninku(fotbálku) týdně a vše ukončíme zájezdem do Plzně, kde se utkáme v přátelském utkání s týmem výběru Dolního Bavorska. Počerky dúúůůůraz!!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty





65.min: R.Nápravník







L.Picek





25.min: R.Nápravník(★★★★) za R.Kábele
45.min: A.Novotný(★★★★) za T.Maxa
53.min: T.Kőrbler (★★★½)










F. Běla
★★★★
T.Maxa
★★★★
T.Tomáš
★★★★
D.Vinař
★★★★
F.Fiala
★★★★
M.Horčík
★★★½
M.Verner
★★★★
R.Kábele
★★★
M.Čížek
★★★½
T.Lorenz
★★★
L.Picek
★★★★