Klasický zápas v 30° vedru….

FK Řeporyje ˝B – Sokol Dolní Počernice ˝B˝ 1:2 (1:1).

Ano jak už napovídá nadpis článku, bylo teplo a oběma týmům nebylo moc po chuti vyvinout nějakou aktivitu. My jsme se snažili přeci jen o chloupek víc a tak si snad spravedlivě odvážíme z dlouhého výletu tři bodíky. Bylo to ale doslova utrpení…

5.min – Fíla obere domácí stopery o balón a šupajdí na branku, střela mu sjede trochu z nohy a tak jde míč jen těsně nad. 6. – 19.min – spousta nepřesností na obou stranách a ani jedno mužstvo se k zakončení nedostává. 20.min – Horča na polovině hřiště posouvá míč Ášovi ml., ten s balónem na noze přeběhne celou polovinu domácích a centrem, který je lehce domácími nadzvednut, najde úplně volného Rendu, ten dílo dokoná a vedeme tak 0:1. 21.min – další únik Fíly, střela je ale nepřesná a jde nad branku. 28.min – zbytečné šáhnutí Šestyho na pronikajícího útočníka a jeho následný pád zapříčiní, že mají domácí výhodu pokutového kopu. Píca míč málem zkrotí, přesto končí v naší síti a je tak vyrovnáno, 1:1. 34.min – trestný kop Horči domácí brankář lehce chytá. 40.min – tentokrát zahrává Horča rohový kop, najde hlavu Áši ml., střela je ale nepřesná a jde nad. Tak to byly asi všechny za alespoň zmínku stojící momenty prvního poločasu. o poločasové pauze provedeme dvě změny, snad pro oživení…..

47.min – stoper domácích vyváží balón, zezadu ho atakuje Áša ml. a Maxik. Stoper padá a chce si vyřizovat účty, vybírá si mladšího a viditelně menšího Honzika a vrazí mu pěstí do ramene. Nemůže následovat nic jiného než červená karta….Honzík je naštěstí v pořádku a my všichni z Počernic si oddychneme, že není na hřišti Áša st…..to by se asi děly věci:). 55.min – Fíla uvolní pasem Ášu ml., ten balón navede až na brankovou čáru a polostřelou polocentrem propálí domácího brankáře. Vše jistí ještě pro sychr Tomáš G., pro případ že by domácí protestovali že míč nebyl celým objemem za čarou, míč nakopne do sítě. 58.min – Fíla se prosmýkne kolem obránců do vápna a nezištně přihrává pod sebe na Máru, ten ale ve 100% šanci selhává!!! 62.min – Renda dostává na vápno míč od Áši ml. a kouzlí, uvolní se ke střele ale brankář s vypětím všech sil gólovou střelu vytlačí na roh. 65.min – Maxík získává odražený míč za vápnem a střílí, míč míří nad domácí branku. Zbytek zápasu se dohrává, nikdo už nemá moc sil a ani chuti vyvíjet nějakou aktivitu. Za zmínku ještě stojí naše akce z poslední minuty, kdy se po úniku, zatažení míče a přesné přihrávce od Fíly pokouší o obstřel Renda. Střela ale končí na tyči domácí branky. Zápas tak končí a my máme tři trochu šťastné body.

střídání, branky, karty
GólyNejlepší hráčStřídáníKarty
20.min: R.Nápravník
55.min: J.Vycpálek ml.
J.Vycpálek ml.46´ T.Körbler (★★★½) za J.Körbler
46´ T.Maxa (★★★½) za M.Pavlovský
74´ M.Minčič(★★★) za J.Vycpálek ml.
74´ P.Strouhal(★★★) za J.Šesták
86´ R.Kábele(★★★) za M.Verner
12´M.Pavlovský žl.k.
63´J.Šesták žl.k.

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

L.Picek
★★★½
Jan Šesták
★★★½
Adam Hamiollava
★★★★
Tomáš Tomáš
★★★★
M.Horčík
★★★½
M. Verner
★★★½
René Nápravník
★★★★
J.Körbler
★★★½
M.Pavlovský
★★★½
J.Vycpálek ml.
★★★★
F.Běla
★★★★