Když se daří, tak se daří:).

FC Prosex – Sokol Dolní Počernice ˝B˝ 1:6 (1:4).

Parádní výsledek, slušný výkon a tři body – to všechno jsme stihli za sobotní zápas. Navíc se nám rozstřílel i nás bomber Fíla. Prakticky do čeho kopl(vyjma jednoho samostatného úniku, kdy si ukopl míč a brankář mu ho těsně před zakončením sebral), to skončilo v soupeřově brance. Samozřejmě ale bez perfektního servisu v podobě přesných přihrávek, by mu byla střelecká forma k ničemu. Navíc jsme si dovolili i klidnou rozehrávku a tím jsme domácím znemožnili jejich hru postavenou na rychlých brejcích. Jejich útočníci totiž na ně neměli sílu a to hlavně z důvodu běhání bez balónu.

Teď už pěkně popořádku jak se vyvíjel zápas. 2.min – Mára se řítí po skvělé kolmici od Áši st. sám na brankáře, bohužel zazvoní pouze tyč. 3.min – opět je u toho Áša st., stíhá domácího útočníka a následně tečuje jeho střelecký pokus. Píca ač je v dobrém postavení, tak na teč není schopen reagovat a míč mu prochází mezi nohami do sítě, 1:0. pro celý tým to byl šok, ale naštěstí jsme nezpanikařili a šlapali dál jako tým. Jen nám dělal trochu problém rychlý a rovný terén(hrálo se na UMT) na který nejsme tréninkově ani zápasově zvyklí. 5.min – po naší kombinaci se dostává míč k Fílovi, střela je ale slabá a do středu branky, brankář ji tak lehce chytá. 9.min – naše další kombinace už ale končí v síti domácích, Mára nachází Fílu a ten zahajuje svůj střelecký koncert, 1:1. 10.min – TT dává dlouhý křižný míč na Fílu, ten druhým dotekem pálí nad branku domácích. 14.min – Víno zahrává rohový kop, pro míč se natahuje hlavou Mára. Hlavička jde ale doprostřed branky a brankář ji zpacifikuje. 20.min – hezky kombinujeme okolo domácích, Vínovi trochu uteče balón k obránci. Získá ho ale zpět a dává na nikým pokrytého Fílu, ten ihned pálí, 1:2. Dál se snažíme držet balón na svých kopačkách a moc ho domácím nepůjčujeme, né vždy se nám ale kombinace vydaří. 28.min – Píca si lehce sbírá míč po pokusu domácích o zakončení a ihned ho vykopává směrem na jejich branku. Tento dlouhý a vysoký míč skvěle zpracuje Fíla a opět upravuje skóre, 1:3. 35.min – rohový kop Vína domácí odvrátí zpět k němu, má tak další možnost k centru. Krásný balón do vápna ale nechce nikdo trknout do branky a tak je po šanci. 37.min – Fíla dostane od Urbiho míč do běhu, balón si ale moc předkopne a brankář mu ho sebere z nohy. 40.min – Fanda napřáhne z 20metrů, třela jde jen těsně na břevnem. 43.min – Fíla kope trestný kop, a hádejte kde skončí míč…ano v brance, 1:4.

Do druhé půle jdeme s klidem na kopačkách a s cílem nepůjčovat moc domácím míč. 46.-58.min – a skutečně tak i konáme, k mé potěše. Sice si nevytváříme žádné větší šance, ale domácí po celou dobu nutíme hrát(běhat) bez míče. 60.min – Horča napřahuje z dobrých 20metrů, střela jde nad branku domácích. 70.min – Mišo nastartuje Ášu ml., ten všem uteče a křižnou střelou orazítkuje tyč. Všudybýlek Fíla ale míč do branky doklepne, 1:5. 72.min – TT pálí z velké dálky, bombu s obrovskou námahou ale vyráží na břevno brankář. 73.min – další náš střelecký pokus, tentokrát je to Bezny. Brankář je opět na místě a střelu chytá. 74.min – Urbi dává skvostně na Fílu, ten dokončuje svůj koncert, 1:6. Zápas se od této chvíle již jen dohrává, polevíme sice v tempu, ale míč držíme i nadále povětšinou na našich kopačkách. Domácí už nemají dost energie na pokusy o alespoň částečnou korekci skóre. Zápas jsme tak lehce dotáhli do vítězného konce. Tréninky jsou i nadále ve stejné dny a časy, jen je potřeba už počítat, že se trénuje za umělého osvětlení. Počerký důůůúúúraz!!!

střídání, branky, karty
GólyNejlepší hráčStřídáníKarty
9.min: F.Běla
20.min: F.Běla
28.min: F.Běla
43.min: F.Běla
70.min: F.Běla
74.min: F.Běla
Filip Běla46´ M.Beznoska (★★★★) za M.Verner
46´ M.Pavlovský (★★★½) za O.Urban
60´ J.Körbler (★★★½) za J.Vycpálek st.
60´ J.Šesták (★★★½) za D.Vinař
75´ A.Novotný (★★★½) za F.Běla
80´J.Vycpálek ml. žl.k.

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

L.Picek
★★★★
M.Horčík
★★★★
Jan Vycpálek st.
★★★★
Tomáš Tomáš
★★★★
L.Urban
★★★★
M. Verner
★★★½
O.Urban
★★★½
J.Vycpálek ml.
★★★★
F.Fiala
★★★★
D. Vinař
★★★★
F.Běla
★★★★★