Konečně body z Tróje.

Sokol Trója ˝B˝ – Sokol Dolní Počernice ˝B˝ 0:7(0:5).

Dlouho jsme nedokázali prolomit prokletí zápasů u zoologické zahrady, ale tentokrát jsme hráli v zápase jasně prim a body si odvážíme scela zaslouženě. V týdnu nám onemocnělo hodně hráčů(rýmička je prevít) a zranění hráči se také ještě nedoléčili, museli jsme tak využít několik hřáčů ze širšího kádru našeho elitního týmu. A myslím, že byli skutečnými posilami a do týmu docela zapadli i charakterově. Pokud by nám v utkání vyšlo vše tak mohl být výsledek i dvouciferný. Musím ale vzdát hold i domácím, že nic nezabalili a i když skóre narůstalo, tak dál bojovali a nic nevypouštěli.

1.-15.min – počátek zápasu byl všeobecně křečovitý, jak domácí tak i my jsme nebyli schopni kloudnější kombinace a zápas byl bez nějakého zakončení. 16.min – míč na středu hřiště se nepodaří Márovi zpracovat, ale vznikne tím vlastně přihrávka Ášovi. Ten si míč navede na vápno a pálí, brankář střelu vyráží na roh. Ten domácí odvrací na další. Po něm se míč dostává až za hranici vápna, načež ho Laky vrací do ohně. Míč si najde TT a nadvakrát poprvé překonává domácího brankáře, 0:1. 18.min – Horča posouvá míč na Lakyho, tomu míč nepatrně sjede z nohy a střela jde tak těsně nad šibenicí. 20.min – Laky vyšle do brejku Ášu, ten svůj úprk zakončí střelou k tyči a vedeme už o dvě branky, 0:2. 23.min – Horča přetahuje hru na druhé křídlo na Šamšiče, jeho střelecký pokus jde ale nad branku domácích. 31.min – Laky nastartuje Šamšiče a obránce nestíhá, ve svém vápně ho navíc podrazí a kope se penalta, Mišo nezaváhá, 0:3. 34.min – Áša zkouší pozornost domácího brankáře střelou z 25metrů, ta jde ale nad branku.37.min – Fanda vyveze balón a posouvá ho na rozběhnutého Ášu. Tomu na poslední chvíli ukopává ale míč obránce, jen tak nešikovně že se brankář musí hodně snažit aby míč neskončil v brance. 40.min – Laky si na vápně pěkně obhodí dva protihráče a pálí, brankář nadvakrát míč zpacifikuje. 42.min – Áša po pasu od Hamiho nastartuje turba a úniku celé domácí obraně míč uklízí k tyči, 0:4. 45.min – NEJHEZČÍ OKAMŽIK UTKÁNÍ JE ZDE – Hami sbírá míč ve vlastním vápně a pádí s ním směrem k domácí brance. Na vápně si ho vymění se Šamšičem a míč uklízí k tyčce domácí branky, 0:5.

Půle tak končí pro nás víc než skvěle. O pauze nabádám hráče aby nepodlehli sebeuspokojení a makali dál. Zároveň tak připravuji lehkou půdu pro střídající hráče, aby si šli zahrát úplně v klídku a na pohodu. 47.min – centr 3amšice nachází Lakyho, jeho projektil dokáže ale domácí brankář vytěsnit na roh. Z něj už nebezpeční nejme a domácí odvrací míč do bezpečí. 49.min – další míč do vápna, tentokrát od Fandy propadne až k Ášovi, jeho střela je ale slabá a brankář ji lehce chytá. 53.min – Horča si navede balón do středu a pálí, střela ale jde vysoko nad. 62.min – Laky dává míč na Hořču, ten míč pouští mezi nohami na osamoceného Citróna. Ten svým prvním dotekem s balónem po vystřídání dává další krásný gól, 0:6. 68.min – první vážnější situace před naší brankou, domácí zahrávají roh a dostávají se do zakončení hlavou. Píca je ale na místě a míč dokáže vyrazit ze šibenice na další roh. 71. min – Kuba dává do běhu Ášovi, ten střílí, ale brankář dokáže odvrátit na roh. Roh rozehrává Laky a nachází přesně tečujícího Citróna a skóre se opět mění, 0:7. 75.min – střelecký pokus domácích z 25metrů Píca lehce kontroluje a chytá do rukavic. 82.min – Áša dává pod sebe na úplně volného Lakyho, ten ale asi gól dát nechce a šanci zazdí. 86.min – další souhra Áši s Lakym, ale ani tentokrát Laky neprocpe míč do domácí branky. 90.min – TT nádherně uvolní Citróna, ten je sotva 10centimetrů od dalšího skórování a hattricku. Brankář domácích předvede skvělý zákrok a kazí tak Ondrovi radost.

Zápas tak končí naší jasnou výhrou, zaslouženě. Teď musíme nabrat v týdnu síly, aby jsme v sobotu doma tuto výhru potvrdili. Nečeká nás nic lehkého, hráči Kačerova, také další z týmů na něž zrovna moc neumíme. Musíme doufat, že se nám marodi vrátí do kádru a předvedeme obdobný výkon jako na Tróji. Počerkyyýý duuuúúúůraz!!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty



16.min: T.Tomáš
20.min: J.Vycpálek ml.
31.min: M.Pavlovský(p.)
43.min: J.Vycpálek ml.
45.min: A.Hamiollava
63.min: O.Urban
71.min: O.Urban




A.Hamiollava60´ O.Urban (★★★★½) za M.Verner
60´ J. Kőrbler (★★★★) za J.Šťastný
60´ A.Novotný (★★★★) za J.Šamša
65´J. Kőrbler žl.k.

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

L.Picek
★★★★
J.Šťastný
★★★★
A.Hamiollava
★★★★★
T.Tomáš
★★★★½
F.Fiala
★★★★
M.Verner
★★★★
L.Pour
★★★★½
M.Horčík
★★★★
M.Pavlovský
★★★★
J.Šamša
★★★★
J.Vycpálek ml.
★★★★½