Kačerov jak eroplán….

Sokol Dolní Počernice ˝B˝ – SK Meteor Kačerov 6:0(4:0).

Trošku jsem se tohoto zápasu obával, protože nám tento soupeř nesedí a máme s ním negativní statistiky. Hosté k nám ale dorazili bez několika opor a tak byl Kačerov poměrně snadným soustem. První poločas byla naše hra asi nejlepší od začátku sezóny. Hráli jsme hodně do stran a kombinace se nám nad poměry dařila. Navíc se nám dal dohromady i náš bomber Fíla:) a hned prokazoval své kvality. Výborně ale zahrál celý tým, obrana byla nepropustná, záložníci kmitali jak divý a klidem nám pomohl i vypůjčený Adam v brance.

2.min – zastřeluje se Fíla, na rohu malého vápna pálí hezky pod klacek. Brankář ale předvede skvělý zákrok a míč vyráží. 6.min – Fílovi těsně před střelou odkopne míč obránce, ale přímo k Honzíkovi. Jeho střela jde jen těsně nad. 10.min – Fíla dostává míč od Urbiho a navádí si ho do vápna. Z 10metrů pálí technicky a zazvoní tyč za již překonaným brankářem. 14.min – Honzík uniká hostující obraně, brankář si ale s jeho zakončením ví rady a chytá. 19.min – TT získá balón a ihned posouvá dopředu na volného Miša. Ten si počká na rozeběhnutého Fílu a dává mu hezký pas do uličky, Fíla konečně otevírá gólový účet, 1:0. 21.min – Hami zakroutí trest.kop na malé vápno, propadlý míč si najde Fíla, míč mu ale z nohy odkopává obránce. 23.min – další trest.kop tentokrát zahrává Honzík, střela je pěkná ale míří asi metr od šibenice. 25.min – Citrón potáhne míč až do hostujícího vápna a následně ho posune na volného Fílu a ten šancí nepohrdne, 2:0. 26. min – neuběhne snad ani minuta a jsme opět natlačeni na vápno hostů, Citrón pálí k tyči a brankář s obrovskou námahou vyráží míč před sebe. Tam je nejrychleji Fíla a máme tady čistý hattrick, 3:0. 28.min – Honzík po průniku na levém křídle nachází centrem Citróna. Ondra pálí z první a už už zvedá ruce, brankář ale trochu zázračně míč vytěsní na rohový kop. 30.min – dalším střeleckým pokusem se prezentuje tentokrát Fanda, míč jde ale na gólmana a ten chytá. 31.min – Fíla po zbavení se jednoho obránce, posouvá na Citróna, ten pálí křižnou střelou těsně vedle. 33.min – Mára posouvá na Fílu, ten na nic nečeká a pálí. Míč ale dokáže zblokovat obránce, avšak pouze přímo ke kopačkám Honzíka. A ten si tentokrát mířidla seřizuje skvěle, míč zapadá za háčky, 4:0. 41.min – Fíla dává do brejku Honzíkovi, jeho následná střela jde vedle. 44.min – TT zkouší bdělost hostujícího brankáře svým projektilem ze 30metrů. Střela končí jen těsně vedle hostující branky.

Půle tak končí ještě lichotivým výsledkem pro hosty, pokud bychom měli lépe seřízená mířidla tak by rozhodně nezůstalo jen u 4míčů v jejich síti. Nabádám tým aby nic nepodcenil, hosté by se mohli jedním gólem třeba chytit. Zároveň chceme dostat na hřiště i kluky z lavičky, takže ideálně udržet či navýšit stav v úvodu druhé půle. 47.min – Hami rozeběhne Šamšiče na levém křídle, ten zkouší ostrý střílený cent před branku. Obránci ho ale dokáží odvrátit na roh. Ten zahrává Fíla a jeho roh na přední propadá až ke kopačkám TT, ten se nemýlí a dává onu uklidňující branku, 5:0. 59.min – Mára posouvá do obrovské šance Šamšičovi, toho ale vychytá brankář. 64.min – dlouhý balón posílá křižně Urbi do brejku na Honzíka, bohužel ho zradí zpracování, jinak by postupoval na osamoceného brankáře. 72.min – roh zahrávaný Horčou si najde na malém vápně nikým neobsazený Mára, obrovskou šancí ale pohrdá a střela jde nad branku. 77.min – Maxík zkouší ze 40metrů přehodit brankáře, lob jde ale mimo tři tyče. 78.min – Honzík rozkmitá nohy a pláchne celé hostující obraně, jeho zakončení ale postrádá kvalitu a jde vysoko nad. 80.min -Honzík potáhne míč k vápnu, tam ho přenechá Horčovi a ten pálí ostrou ránu do boční sítě hostů. 82.min – chybička se vloudí do naší rozehrávky, Adam to přežene s klidem a útočník mu sebere míč. Už už se napřahuje ke střele do naší prázdné branky, ale kde se vzaly tu se vzaly Adamovi ruce a napravují tak chybičku skvěle odebraným míčem. 86.min – další skvělá chvilka Adama následuje naší chvilkovou nepozornost. Útočník pálí přesnou a ostrou střelou k naší tyči, Adam si ale čisté konto nedá vzít a střelu vyráží. 90.min – tečku za utkáním tak udělá Fíla, dvakrát si vymění míč s Urbim a pak obstřelem brankáře vymetá z hranice vápna šibenici Kačerova, 6:0.

Zápas tak končí naší jasnou výhrou, nutno dodat že naprosto zaslouženě. Ve druhé půli jsme už tolik nedominovali, trošku jsme se nechali uchlácholit výsledkem, nicméně hra a dění na hřišti bylo v naší režii…. snad poprvé s tímto soupeřem. Neusnout hoši na vavřínech, v neděli nás čeká silný soupeř v podobě rezervního týmu Chaber, tak by to chtělo kvalitně potrénovat a připravit se na tento mač:). Počééeerkýýy důůúúraz!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty



19.min: F.Běla
25.min: F.Běla
26.min: F.Běla
33.min: J.Vycpálek ml.
48.min: T.Tomáš
90.min: F.Běla




F.Běla46´ M.Horčík (★★★★) za O.Urban
60´ A.Novotný (★★★½) za J.Šťastný
60´ T.Maxa (★★★★) za J.Šamša
80´ R.Kábele (★★★) za M. Verner
50´M.Pavlovský žl.k.

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

A.Šivec
★★★★
F.Fiala
★★★★
A.Hamiollava
★★★★½
T.Tomáš
★★★★½
L.Urban
★★★★½
M.Verner
★★★★
M.Pavlovský
★★★★
O.Urban
★★★★
F.Běla
★★★★★
J.Šamša
★★★★
J.Vycpálek ml.
★★★★½