Tvrdá facka od Chaberských.

SK Dolní Chabry ˝B˝ – Sokol Dolní Počernice ˝B˝ 4:0(1:0).

Ano po dvou výsledkově fantastických zápasech přišlo kruté vystřízlivění. Na Chabry nám to ale poslední roky nejde a tak bylo otázkou, zda to tak bude i tentokrát. Nebyli jsme ale schopní vyrovnat se s elánem a chutí domácích, nakonec jsme mohli ještě inkasovat i větší počet branek. Od většího přídělu nás ochránil částečně Dan v brance a částečně i nemohoucnost domácích v jasných příležitostech. Na druhou stranu řekněme si na rovinu, v několika předchozích utkáních při nás stáli všichni svatí a dokázali jsme bodovat, tentokrát by nám ale nebyli nic platní ani oni. Naše hra byla hrozně neurovnaná a vytvářela v našem obranném postavení obrovská okna, která s velkou chutí hrající domácí využívala k útočným výpadům. A naopak naše výpady by se daly spočítat na prstech jedné ruky….

5.min – jedna z našich mála kombinací, následuje centr od Miša do ˝ohně˝ a míč málem propadne až do domácí sítě. 11.min – propadáme středem hřiště a útočník se dostává až za obránce, pozorný Dan ale vyhodnotí situaci a výběhem šanci likviduje. 14.min – Píca dává z první do lajny na Máru, ten centrem nachází ve vápně Fílu a ….tak ne, domácí brankář Fílovi bere míč z kopačky a je po šanci. 19.min – další náš propad středu hřiště, útočník jde sám na Dana. Ten mu ale dobrým postavením ztíží zakončení tak, že jeho střela jde vedle. 27.min – po faulu na Pícu zahrává trest.kop Mišo a trefuje tyč domácí branky. 29.min – trochu nešikovný pokus o odkop Horči znamená laciný zisk míč pro domácí, ti ho ihned dávají do kraje a roztáhnou tak naši obranu. Následuje přesný balón na osamoceného a nikým nehlídaného útočníka domácích, ten už nemá problém z malého vápna zavěsit, 1:0. Rázem je domácích plné hřiště, jasně dominují v soubojích a neustále se nabízejí do hry. Naopak je tomu u nás, pár jedinců se sice snaží ale narážíme na nekompaktnost celku. 33.min – další velká šance domácích, naštěstí je pískán offside. 40.min – Honzík uteče po pravém křídle, ale o šanci ke skórování se obere zbrklostí, kdy zbytečně pálí z 25metrů a střela jde vysoko nad. 42.min – o střelu z větší vzdálenosti se pokouší i TT, ale dopadne obdobně jako ta Honzíkova.

První poločas tak pro nás nedopadl nijak příznivě, to ale nikdo netušil že ten druhy bude ještě horší. Nenašel se nikdo, kdo by dokázal tým vyhecovat alespoň k bojovnosti nebo chuti porvat se míč. Navíc jsme inkasovali i trochu smolné, pro domácí šťastné góly. Bohužel nám tentokrát nepomohlo ani vystřídání, prostě to tak nějak nevyšlo celému týmu.

53.min – Márovi se nepovede zpracování a ani odkop, míč tak získá hráč domácích a ví si rady, 2:0. 55.min – trest.kop zahrává Fíla, vysoko přestřeluje branku. 65.min – průnik domácích, následnou střelu skvěle kryje Dan. 76.min – útočník si navádí míč k vápnu a pálí přízemní skákavou střelu. Ta zapadne pod Danem za háčky naší branky, 3:0. 78.min – další výpad domácích po levém křídle, následuje centr do našeho vápna a …..míč zapadne do vzdálenější šibenice, 4:0. 84.min – ojedinělá akce našeho týmu ve druhé půli, Fíla si dvakrát vymění míč s Mišem a následná šlupka od Miša se zastavuje na břevně domácí branky. 88.min – další z gólovek domácích, kdy se útočník dostává až na desítku. Naštěstí pro nás pálí vysoko nad branku.

Hoši hlavu vzhůru, i takové dny jsou….trošku mě tedy mrzí až s..e způsob jakým jsme tento zápas odehráli. Na druhou stranu, nemůže se taky všechno povést a být ideální. Možná jsme přistoupili k utkání moc lehkovážně, každopádně všichni víte že zahrát umíte mnohem, mnohem lépe. Čeká nás už jen jeden domácí zápas, tak si ho pojďme pořádně užít. Chce to makat od začátku do konce a pak se to musí povést, navíc by byla škoda loučit se po povedeném podzimu jinak než výhrou a kvalitním výkonem. Počeéeeerky duuůůúúraz!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty







M.Pavlovský55´ O.Urban (★★★) za M.Horčík
55´ T.Nápravník (★★★) za R.Nápravník
73´ J.Körbler (★★½) za A.Hamiollava
73´ A.Novotný (★★½) za M. Verner
80´ M.Minčič (★★½) za J.Vycpálek ml.
7´A.Hamiollava
22´D.Hájek

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

D.Hájek
★★★
M.Horčík
★★½
A.Hamiollava
★★★½
T.Tomáš
★★★½
D.Vinař
★★★
M.Verner
★★★
M.Pavlovský
★★★½
J.Vycpálek ml.
★★★
F.Běla
★★★
R.Nápravník
★★★
L.Picek
★★★