Ještě že nás čeká dlouhá pauza…

Sokol Dolní Počernice ˝B˝ – Sokol Písnice 2:1 (2:0).

Poslední podzimní mistrovské utkání máme za sebou a jako bonus nám zůstaly doma tři body. Jinak ale utkání za moc nestálo, díky terénu jsme kazili i jednoduché kombinace, opět zahazovali jasné šance a nebýt nemohoucnosti hostů, tak jsme i o nějaký ten bodík mohli přijít. Navíc se nám zranili i dva stěžejní hráči, takže pauza přichází opravdu vhod. A vzhledem k tomu, že i náš A tým v posledním utkání zvítězil, tak bylo následně v kantýně při závěrečné opravdu veselo:).

1.min – Mišo dává rozeběhnutému Fílovi, tomu míč na poslední chvíli odskočí a to přímo do rukavic hostujícího gólmana. 6.min – kombinujeme těsně před vápnem, Mišo krásně vybídne Fílu ke skórování uličkou na osamoceného brankáře. Fíla šancí nepohrdá a dloubáčkem si ho vychutnává, 1:0. 8.min – Urbi po úniku na levé straně nachází ve vápně Fílu, tomu bohužel schází centimetry k přesnějšímu zakončení hlavou. 10.min – Fíla zahrává rohový kop, z klubka vyjíždí hlava Máry. Jeho střela je ale v čisté šanci nepřesná. 11.min – Honzík vyváží míč až na hostující polovinu, těsně před vápnem posune na vedle běžícího Rendu. Ten z druhého doteku pálí a vedeme o dvě branky, 2:0. 17.min – Honzík dostává dlouhý balón do brejku, zakončení mu ale vůbec nevyjde a jde vysoko nad branku. 22.min – rychlá kombinace Renda, Fíla, Citrón a posledně jmenovaný je ve 100% šanci, brankář chytá. 26.min – únik hostujícího útočníka dokáže skvěle zpacifikovat Hami, bohužel se při zákroku zraní a musí střídat. 32.min – naše rychlá kombinace, míč se dostává k Rendovi. Střela jen těsně míjí hostující branku, kdy brankář už byl překonán. 34.min – Fíla kope další roh, míč propadne k úplně volnému Citrónovi, brankář ho ale vychytá. 35.min – další nešťastná situace pro náš tým, Fíla dobíhá ztracený balón a….pro zranění musí střídat i on. 37.min – trestný kop zahrávaný Liborem brankář se štěstím odvrací na roh, ten následně hosté odvrací. Poločas se již jen dohrává a my hru kontrolujeme. Abych nekřivdil hostujícímu mužstvu, jejich hra není špatná, dokonce nás v některých částech poločasu herně převyšují. Nemají ale žádné zakončení a pokud přeci, tak si s ním jak Adam tak obrana dokáží poradit.

Druhý poločas začal zkrápět trávník(pokud se tomu tak dá říkat) hustý déšť, a podobně jak vypadalo v tu chvíli počasí, tak vypadala i hra obou týmů. Hřiště se změnilo v bojiště, přibylo nepřesných přihrávek, zbytečných odkopů a jiných nefotbalových okamžiků. Naštěstí už nedošlo k žádnému zranění, ale to bylo asi jedno z mála pozitiv druhé půle. Sice jsme se snažili o navýšení skóre, ale naši střelci nebo spíše zakončovatelé(Honzík 2x, Renda 2x, Mára, Libor…) byli v poslední fázi velmi nepřesní. 82.min – tak jsme se v samém závěru zbytečně dostali do křeče, kdy jsme trochu nešťastně ale zbytečně inkasovali, 2:1. Hosté tak v závěru ještě kousali, naštěstí pro nás žádného šutéra ve svém středu nemají a tak tři bodíky zůstaly v Ráji:).

Takže půlsezóna je za námi, hodně věcí se celkově povedlo, furt je ale na čem pracovat. Dle výkonu na závěrečné mají někteří jedinci ale i na repre:). Do poloviny prosince se budeme scházet středy 18:30, fotbálek u školy + regenerace(sauna). Od ledna se budeme připravovat opět středy 18:30 na hřišti a pátky 18:30 ve Štěrboholích. Od února nás pak čeká zimní liga v Nehvizdech(každý víkend zápas). Počeeéérky důůúúuůraz!!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty

6.min: F.Běla
11.min: R.Nápravník





R.Nápravník26´ L.Picek (★★★★) za A.Hamiollava
35´ M.Horčík (★★★½) za F.Běla
55´ D.Vinař (★★★½) za O.Urban
70´ A.Novotný (★★★½) za M.Pavlovský
70´ T.Maxa (★★★½) za J.Vycpálek ml.
36´J.Vycpálek ml.

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

A.Šivec
★★★★
F.Fiala
★★★★
A.Hamiollava
★★★★
T.Tomáš
★★★★
L.Urban
★★★★
M.Verner
★★★★
M.Pavlovský
★★★★
J.Vycpálek ml.
★★★★
R.Nápravník
★★★★
O.Urban
★★★★
F.Běla
★★★★