Počáteční šok z travnatého povrchu přinesl 3body.

Sokol Dolní Počernice B – SK Kunratice B 4:2 (3:1).

Ano opravdu byli někteří naši hráči v šoku, co dokáže provést naše hřiště(ne terén je to správné slovo) s jejich technikou při práci s balónem. Myslím že občas žasli i přítomní diváci, navíc se chvílemi přidával i nárazový vítr. Naštěstí pro nás to byl větší problém pro hostující tým z Kunratic. V 5.min se poprvé osmělujeme nebezpečnou akcí vedenou přes Vína, který hezky uvolňuje Fandu. Tomu míč jde ale bohužel na pravou nohu…střela je tak nepřesná a jde nad branku hostů. 7.min – hosté zahrávají trestný kop, naštěstí odvrátíme. 8.min – Fíla uvolňuje Miša, ten si ale nepohlídá offside a je tak po šanci. 14.min – Áša rozdá balón na Fílu, ten z jedničky uvolňuje na křídle Urbiho. Urbi posílá přízemní střílený cent do vápna, kde si ho na druhý pokus nachází Mišo a prudkým příklepem:) prostřeluje brankáře, 1:0. 21.min – hosté útočí po pravé straně, centrovaný balón náhle díky poryvu větru mění směr a jde pod břevno naší branky. Píca ho ale dokáže skvělým zákrokem odvrátit na roh. 23.min – Horča podcení náběh protihráče a nechá se předběhnout. Šesty navíc řeší situaci dost nešťastně a je tady pokutový kop ve prospěch hostů. Ač si Libor na míč šáhne, tak je skóre rázem vyrovnané, 1:1. 27.min – po několika přihrávkách ve směru TT, Píca, Áša dává posledně jmenovaný na odkrytou levou stranu Fandovi. Ten na nic nečeká a startuje naší rychloběžku Fílu, ten zakončení zvládne s velkou elegancí, 2:1. 32.min – naše další velká šance se zrodí po úniku Urbiho a následné přihrávce Fílovi, tentokrát mu ale není dáno a obránce sráží na roh. 34.min – velká lahůdka….ale vlastně ne, protože nevyšla. Fíla je faulován na 40metrech od branky a pokouší se ihned přelobovat vysoko stojícího brankáře, střela jde těsně vedle. 37.min – dlouhý aut od TT si najde Urbi, hlavou jen těsně přestřeluje. 41.min – Fíla zahrává trestný kop z 20metrů a díky chytré střele o mokrý trávník, prostřeluje gólmana Kunratic, 3:1. 43.min – hosté unikají po svém levém křídle a následnou přihrávku pod sebe jen tak tak že neprotaví v druhý gól v naší síti, střela útočníka končí na tyči. 44.min – roh zahrává Víno přímo na nohu Márovi, jeho střela je ale slabá a navíc přímo do středu branky. 45.min – roh hostů a po něm následuje poslední střelecký pokus první půle, Píca si s ním ale poradí.

První půle nám tak, alespoň výsledkově, vychází parádně. Bohužel musíme o poločase střídat, neboť Šesty nemůže po srážce s Liborem pokračovat. Sice se někteří na hřišti trochu hledají, ale některé okamžiky byly opravdu oku lahodící.

55.min – trestný kop Fíly, brankář Kunratic s námahou odvrací na rohový kop. Následným rohovým kopem Fíla nachází Máru, obrana ale pokus sráží na další roh. Z něj už ale nezahrozíme. 58.min – ojedinělá střela hostů, Libor s přehledem chytá. 62.min – Fanda po kombinaci celé naší obranné řady nachází Fílu, jeho střela je ale tentokrát nepřesná a míří vedle. 64.min – Mišo ukradne soupeři míč a ihned posouvá na Vína a ten z první na rozeběhnutého Fílu. Fíla následně po obehrání posledního obránce dloubáčkem prohazuje gólmana hostů, 4:1. 68.min – trestný kop tentokrát zahrává Mišo, jeho obstřel jen těsně míjí kunratickou branku. 70.min – TT dlouhý míč nachází Fílu, tentokrát ale v tutovce selhává a míč jde mimo tři tyče. 80.min – nikomu z našich obránců se nechce vypomoci v krizové situaci Liborovi a ten na vše nestačí. Hosté tak protlačí míč do naší branky, 4:2. 84.min – hosté zahrávají trestný kop z 20metrů, střela jde těsně vedle naší branky. 90.min – hosté zahrávají rohový kop, ten sice odvrátíme, ale přímo proti noze hráči Kunratic. Naštěstí se mu míč sveze na šajtli a tak vysoko přestřeluje.

Tři body jsou doma, uff hoši byla to makačka. A to i pro celý realizák, hezké věci střídaly příšernosti…ale jak rádi všichni říkáme, je to jen okresní přebor:). Příští zápas nás čeká jeden ze silnějších soupeřů a na ty by nám dnešní výkon nemusel stačit, čili středa a pátek co nejvyšší účast na trénincích hošani. Počerkyyyyý důůůůúúúuraz!!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty

14.min: M.Pavlovský
27.min: F.Běla
41.min: F.Běla
65.min: F.Běla



F.Běla45´ A.Novotný (★★★½) za J.Šesták
72´ V.Zadák (★★★) za F.Běla
72´ P.Strouhal (★★★½) za J.Vycpálek sen.
76´ T.Körbler (★★★) za D.Vinař
85´ R.Kábele (★★) za M.Pavlovský
25´F.Běla
29´J.Šesták

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

L.Picek
★★★★
J.Šesták
★★★½
J.Vycpálek sen.
★★★★
T.Tomáš
★★★★
F.Fiala
★★★★
M.Verner
★★★★
M.Pavlovský
★★★★
M.Horčík
★★★½
D.Vinař
★★★★
L.Urban
★★★★
F.Běla
★★★★