Pohodlná výhra.

Sokol Dolní Počernice B – FC Prosex 5:2 (1:0).

V dalším domácím utkání nás čekal tým Prosexu s nímž jsme si na podzim docela snadno poradili a trochu kousal, tak se projevila vetší kvalita na naší straně. Sestava dávala tušit, že bude obraz hry bude obdobný. Od začátku utkání jsme lépe kombinovali, chtělo to jen hrát trpělivě a držet míč na kopačkách. Postupně jsme se i dostávali i do zakončení, ale buď bylo nepřesné nebo nebylo dostatečně razantní. Hosté se pokoušeli pouze o rychlé brejky, ty jsme ale zvládali přerušovat a Libor se tak v brance docela nudil.

4.min – Urbi dá krásný křížný míč na nabíhajícího Citróna, jeho střela ale pouze trefuje gólmana. 5.min – nahrávajícím je tentokrát Citrón, dává do zakončení Fílovi. Tomu ale jeho pokus o změnu skóre kazí hostující brankář. 8.min – Renda napřahuje z 25metrů, obrana ale jeho pokus sráží na roh. 13.min – Šamšič dává do vápna na Miša, ten z první sklepává na Beerose, jeho střelecký pokus si ale cestu do branky nenachází. 16.min – Urbi hází dlouhý aut do vápna, tam ho hlavou prodlužuje Míšo přímo k volnému Šamšičovi a ten už s výsledkem pohne, 1:0. 20.min – ojedinělá šance hostů po rohovém kopu, míč mířící za záda Libora ale dokáže odvrátit skvělým výběrem místa TTéčko. 24.min – hosté odhlavičkují míč jen na hranici svého vápna, Beeros přestřeluje. 28.min – po obehrání celé šíře hřiště, kdy se do kombinace zapojí celá obrana, dostává míč volný Renda. Po kličce si připraví míč a levačkou orazítkuje břevno. 30.min – Fíla unikne obránci na křídle a předloží centrovaný balón do malého vápna, bohužel hned dva naši hráči míč netrefují…36.min -kombinace Citróna s Mišem, ten poté osloví přihrávkou Rendu a ten bez přípravy pálí těsně vedle. 42.min – Fíla získá míč a ihned zkouší přehodit vysoko stojícího brankáře, míč končí těsně nad brankou.

Půle tak končí těsným náskokem v náš prospěch. O poločase nabádám tým k trpělivosti, jsme kombinačně lepší a branky určitě přijdou. Druhou půli začínáme stejně jako tu první, dál se tlačíme na polovinu soupeře a s chutí se pokoušíme o zakončení. 49.min – Fíla dává dlouhý centr na vzdálenější tyč, tam balón sklepává pod sebe Renda a TTéčko má tak snadnou práci, 2:0. 51.min – neuběhnou ani dvě minuty a Šamšič si navede balón od autové lajny až na vápno a pálí přesně k tyči, 3:0. 54.min – hostující útoční užuž pálí na naší branku, na poslední chvíli mu ale sebere radost a hlavně míč ve veliké šanci Hami. 59.min – Mišo získá odražený míč a pálí na hostující branku, míč jemně tečuje obránce a gólman je tak bez šance, 4:0. 61.-62.min – dva střelecké pokusy Rendy, první mu chytá brankář, druhému pokusu schází přesnost a střela jde nad branku. 63.min – Fíla hezky uvolňuje Beerose a ten se tak také zapisuje mezi střelce, 5:0. 69.min – naše další velká šance, Fíla dává balón na podnose Mikymu, jeho střela je ale slaboučká a brankář ji chytá. 74.min – dlouhý balón od TTéčka Fílovi do běhu, střela jde těsně nad. 76.min – trestný kop hostů z 25metrů končí v naší šibenici, Libor je bez šance, 5:1. 78.min – únik Fíly, následná střela jde o pár centimetrů vedle branky. 81.min – Liborovi se nepovede rozehrávka, kopnutím do země místo do míče tak daruje hostům lacinou branku, 5:2. 86.min – aktivně se pokoušíme získat na soupeři míč, Aleš ale trošku napadání přežene a vidí žlutý kartónek:). Zápas tak končí naší jasnou výhrou, ale nad naší střeleckou muškou bychom se měli trošku zamyslet, branek mělo být rozhodně víc. Příští zápas hrajeme na půdě Strašnic, tak se musíme kvalitně připravit..středa a pátek od 18:30 jsou tréninky hoši:). Počeeéerky důůúúúuuraz!!!

GólyNejlepší hráčStřídáníKarty

16.min: J.Šamša
27.min: T.Tomáš
41.min: J.Šamša
59.min: M.Pavlovský
63.min: V.Beer


J.Šamša55´ T.Nápravník (★★★★) za O.Urban
66´ M.Minčič (★★★½) za V.Beer
71´ A.Novotný (★★★½) za J.Vycpálek sen.

85´A.Novotný

sestava

rozestavení 4 – 2 – 3 – 1

L.Picek
★★★★
M.Horčík
★★★★
A.Hamiollava
★★★★
T.Tomáš
★★★★
L.Urban
★★★★
V.Beer
★★★★
M.Pavlovský
★★★★
O.Urban
★★★★
R.Nápravník
★★★★
J.Šamša
★★★★
F.Běla
★★★★